Categories:

Jag fortsätter dagens andra inlägg på samma vardagstema som förra inlägget. Det är liksom vardag framför kreativitet som gäller för mig den här veckan.

Dessutom har det varit ett sådant dåligt fotoväder att jag inte har kunnat komma ut och fota. Men Jen och jag har i alla fall spännande och utmanande teman framöver i vårt trädprojekt. Det ser jag fram emot.

En sak som jag skulle vilja ägna mer tid åt just sådana här veckor när jag inte hinner eller kan komma ut med kameran, är att lära mig mer om Photoshop och redigering. Min källa för kunskap är framför allt Youtube. Det är guld! Det finns SÅ mycket tips både när det gäller bildredigering och Photoshop och även hur man kan utveckla sitt fotograferande och bli bättre. Jag kan sitta i timtal och bara kolla på Youtube-tutorials om foto. Nästan lika många timmar som jag ägnar åt kattvideor. Men bara nästan. Katter är ju internets stora stjärnor. Välförtjänt och helt självklart om ni frågar mig. Inte alls konstigt!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cbP2N1BQdYc]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SYcD64qX56s]Va?? En till som jag!???

Tyvärr hinner jag inte ens med att öva på Photoshop just nu. Måste som sagt jobba in lite tid på kvällarna. Även om jag har flex så det räcker och blir över på flexkontot så tillåter inte jobbet just nu att jag ”tar” av dem utan de flextimmar jag har tagit den här veckan måste jag ta igen för att hinna det jag ska göra.  Det händer mycket den här veckan på jobbet. Bland annat ska vi ha planeringsdagar med avdelningen – det ska bli superkul!

Därför förvarnar jag redan nu att jag kanske inte hinner uppdatera mer än ett inlägg om dagen torsdag och fredag. Jag ska försöka, men finns stor risk att det inte hinns med mer.

Ni får ha överseende denna vecka.

Livet, ni vet… Det som pågår medan vi är upptagna med annat!

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier