Categories:

Jag bara älskar den här tiden när jag får se så fina solnedgångar från balkongen. Jag var tvungen att ta kort igen. Bara att vänja er vid fler av samma motiv framöver, bara lite olika himlar. Jag kan helt enkelt inte låta bli att ta fram kameran.

Söndagkvällen börjar lida mot sitt slut. I tankarna är jag min vana trogen redan på jobbet och har hela veckan på gång i huvudet samtidigt. Mina tankeövningar att försöka hålla fokus på nuet går långsamt framåt. Det är ju svårt att lära gamla hundar att sitta och medelålders halvstressade hjärnor att hitta nya spår, så man får ha lite tålamod. Rom byggdes inte på en dag. Nu kommer jag inte på fler klyschor för att beskriva min förvirring. 🙂

Vi tar solnedgången istället!

Hur bra är du på att vara fokuserad här och nu?

_MG_7137

 

 

Bli den första att kommentera! :)

  1. Väldigt fin solnedgångsbild, här inne i stan ser jag den sällan på det sättet.
    Jag är rätt bra på att fokusera på här och nu, men ibland drar jag iväg och då blir det inte så bra….

    Kram ♥

    • Nej jag har tur med att bo högt och med någorlunda fri utsikt. Men det kommer säkert att byggas ut i området i framtiden så vi får se hur länge den utsikten finns kvar. 🙂 Nej det blir ju inte bra när man drar iväg… Jag är alltför ”bra” på att låta tankarna ligga inte bara ett utan flera steg före här och nu… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier