Categories:

Jag har lite saker jag är irriterad på just nu. Mig själv och datorn får skopan idag.

Jag skulle fota för Jens och mitt nya projekt som kommer upp på torsdag eftermiddag i bloggen. Då upptäcker jag att jag har tappat bort kamerafästet till stativet. Helt borta. Jag hade det med mig till Borås sist så jag misstänker att jag glömde det på hotellet. Förmodligen lade jag det någonstans där jag glömde det när jag upptäckte att stativfästet inte behövdes på det lilla gorillastativet jag hade med mig.

Jag var så okunnig att jag trodde att stativfästet var universellt. Men nu när jag måste köpa ett nytt så har jag förstått att det inte är så. Så då har man lärt sig det i alla fall.

Så nu vet jag inte hur jag ska lösa torsdagens temauppgift. Jag behöver stativet eftersom jag ska ha lång slutartid. Jag har beställt ett nytt fäste från Cyberphoto men det kommer i bästa fall på fredag  – för sent. Slarvmaja jag! Grrr!!

Ännu argare är jag just nu på min dator. Plötsligt från ingenstans så kan jag inte använda länkar som är i navigationsfältet nedtill. Inte ljudkontroller eller klockan heller. Och så fort jag klickar på startmenyn så får jag upp en blå ruta med ”Allvarligt fel” och jag måste logga ut. Jag har försökt allt jag kan. Logga ut som felmeddelandet säger hjälper inte – och när felmeddelandet har kommit upp så finns det inget annat man kan göra heller. Starta om datorn hjälper inte. Automtiska uppdateringar hjälper inte. Det går inte ens att säkerhetsåterställa datorn längre.

20160223_172604

Någon duktig datatekniker därute kanske som kan hjälpa mig med hur jag kan lösa detta??

2 Kommentarer

  1. Men du … gå in på ett fotoaffär och säg som det är så kanske du får låna hem ett stativ. Har ni ingen datasupport där du bor så du kan fråga om hjälp där? Lycka till /kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier