Categories:

Ja det här med att få tid över till bloggen är inte helt lätt just nu. Jag trodde att jag hade kommit ikapp men si det hade jag inte. Jag ska inte tjata mer om det utan bara konstatera att jag får sköta bloggen så gott jag kan den här veckan också :).

Visst var det härligt med långhelg? Jag ”firade” genom att städa och röja. Men det var riktigt skönt att kunna göra det och fortfarande ha ledighet kvar. Vanliga helger är så korta så tanken på att slösa bort värdefull ledig tid med massa tråkig städning är inte jättelockande.

Jag rensade ur klädkammaren och körde en fullpackad bil till återvinningen och att göra den resningen var som en rensning av själen samtidigt. Det blir liksom en symbolhandling att rensa ut och slänga bort gammal skit!

Mitt i rensningen skadade jag mig också. Jag hade lutat några stolar och tavlor mot väggen och de rasade med all sin kraft mot mitt ben som nu är all shades of blue. Men smärtan gick som tur var över redan dagen efter. Nu är det bara ett vanligt, men ovanligt stort, blåmärke kvar.

rensning1

Kaos. Rensning pågår.

återvinning

Flera timmar senare. Skräp till återvinningen.

 

Hur firade du långhelg och nationaldagen? Om du nu hade turen att vara ledig som jag? 🙂

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier