Categories:

April är här!

Fast det kunde ju börja en aning mer vårlikt än snålblåst, snöblandat regn och allmänt brrrr-kallt. Men bara vetskapen om att vi är i april nu är en härlig känsla. Det kommer ju inte att bli kallare framöver. Bara varmare och ljusare och snart kommer grönskan. Åh. Då blir det kul att fota igen! 🙂 Den här mellantiden känner jag att inspirationen tryter lite. Men snart. Längtan känns nästan fysisk.

Jag hann inte blogga mer igår. Nu är klockan tio i sju på fredag morgon och jag har precis kommit till jobbet och skriver dessa snabba rader.

Det blev bara ett inlägg på dagen och på kvällen var jag så himla trött så orkade helt enkelt inte skriva två blogginlägg till idag och dessutom fota och redigera bilder. Bilderna är till eftermiddagens inlägg då jag kommer lägga upp veckans bilder för Jens och mitt fotoprojekt. Så jag prioriterade bildredigeringen igår kväll.

Därför blir det ett snabbt inlägg nu innan jobbdagen drar igång ordentligt.

Jag får i alla fall med det här inlägget en möjlighet att hälsa april välkommen och önska god morgon till världen! Och till dig. Välkommen till en ny dag.

5 Kommentarer

 1. Stressa inte utan var rädd om dig! Var i nuet och gör det som känns rätt!
  Som mest minus 9,4 grader mot morgonsidan. Skoterspåret var toppen och solen underbar. Härliga vårvinterdagar just nu och det gäller att passa på att njuta medan vi har snön kvar.
  Du skrev så sanna ord om att inte låta tekniken inte ta över … försök att följa de tankarna själv *ler*
  /kram

  • Usch minus 9 och snö??? Hu det hoppas jag att vi inte får uppleva härnere igen. Been there done that. Nu vill jag ha härliga plusgrader och sprittande knoppar! 🙂 Jag gjorde det när jag struntade i att stressa fram det här inlägget igår och bara skrev ett snabbt inlägg idag istället. Jag valde att koncentrera mig på fotandet och eftermiddagens inlägg med fotoprojektet. 😉

 2. Den bästa första april på dig…
  Det är så lätt att ställa orimliga krav på sig själv, livet består av så mycket mer än bloggen och oftast är vi alla nöjda med att någon lämnar ett spår att allt är okej…. 🙂

  Kram ♥

  • Ja precis så är det! Och ställer man för höga krav på uppdatering osv så tar det också bort nöjet av att blogga. Man måste hitta sin balans. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier