Categories:

Idag har jag idétorka. Vad sjutton ska jag skriva om? Det finns så klart massor, men det kommer liksom inte upp något i huvudet. Men det hör nog till. Man har bra dagar då idéerna flödar, och sämre dagar då de sitter långt inne. Jag ska ge mig en uppgift i helgen att spåna fram en hög med idéer att ösa ur när det tryter, som idag.

Jag tror att idétorkan dels beror på att jag inte har kunnat komma ut och ta några bilder. Jag har ju bara jobbat i veckan och veckoslutet som var gick åt till andra saker, som katthemmet i lördags och familjeträff i Sigtuna i söndags. Livet, liksom. Fick jag välja helt fritt skulle jag vara ute och fota, skriva och blogga hela dagarna!

Men jag klagar inte på min vardag. Jag har världens roligaste jobb och härliga kollegor. Just nu jobbar jag också med en hel del kul projekt på jobbet. Mitt arbete på katthemmet är balsam för själen. Att umgås med familj och vänner likaså. Jag mår bra och alla nära och kära är friska och krya. Det kan ju inte bli bättre.

Dels beror nog bristen på idéer också på att jag kom hem sent efter jobbet, och helt enkelt är lite trött efter en intensiv eftermiddag. Att sitta i möten hela eftermiddagen från det ena mötet till det andra gör ju att det tar lite slut uppe i kolan. Eller är det åldern? 😦 😬

Fast det är väl ok?  Med ett litet idétorkeinlägg då och då? Man kan ju inte alltid vara på topp!

Vad skulle du vilja läsa om?

Bli den första att kommentera! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier