Categories:

Idag (torsdag) kom inget blogginlägg. Ber om ursäkt för det men hann helt enkelt inte med det. 🙂 Så blir det ibland. Jag ska ändra i min beskrivning av bloggen där det fortfarande står att jag uppdaterar två gånger om dagen. Jag kommer att ändra till att min ambition är att uppdatera dagligen måndag till fredag. Det klarar jag (för det mesta!) av att leva upp till.

Imorgon är det fredag. Härliga tider. Fast helgen ska bli kall, grå och regnig så förra helgens härliga sommar är nu över. Vi får leva på minnet och behålla solen och värmen i hjärtat genom regn och rusk.

På lördag är det dags för pass på katthemmet igen efter ett uppehåll förra gången då mormor fyllde år. Alltså är det en månad sedan jag var hos katterna och nu har jag kattabstinens. Jag ser så fram emot lite kattmys igen. Trots att det ofta är stressiga pass eftersom vi många gånger är få volontärer så är det ändå avkoppling att bara få vara med katterna. De ger så mycket tillbaka! <3 Jag går alltid därifrån styrkt i själen.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yaCZ4RGE3F8&w=420&h=315]

 
Vad har du för planer i helgen?

4 Kommentarer

  1. Jag skulle inte alls klara av detta!!! Jag skulle ta hem en katt med det samma. Kärleken mellan er går inte med ord att beskrivas den måste bara ses (se videon). Denna kisses tillgivenhet för dig … hur kan du bara orka med att gå därifrån sen är för mig en gåta?!?! Du är stark i själen du min vän och jag vet att du gör gott med att vara på detta katthem men hur länge till orkar du utan att ta hem en kisse *mjau* Tack för en underbart spinnande film *mjau*
    /kram

    • Åh jag blir kär varje pass! <3 Det enda som hindrar mig från att ta hem hela bunten är att jag inte vill ha en katt om jag inte kan erbjuda den ett bra kattliv och ett bra hem och tillvaro för en katt – och det kan jag inte just nu. Jobbar för mycket, bor för litet och reser för mycket. Hade jag bara gått efter vad jag vill och inte vad katten behöver, hade jag skaffat egna katter för länge länge länge sedan! För mig är katthemmet ett sätt att ha katter i mitt liv på något sätt, när jag inte kan ha egen katt. Men åh vad många missar jag hade velat bara ta med mig direkt i famnen hem! <3 Minst ett par varje pass. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier