Categories:

Jahaja. Mina planer att göra skrivpuffen i fredags blev det ju ingenting av med. Och helgen har gått i rasande fart. När jag kom hem från jobbet i fredags fick jag en sprängande huvudvärk så det blev varken blogg eller TV eller surf på plattan utan en kväll till sängs. Alvedon hjälpte inte. Fy sjutton. Jag blev orolig för att jag inte skulle kunna ta passet på katthemmet på lördagen till och med, så ont hade jag. Med tanke på hur ont det är om volontärer undviker man in i det absolut sista att ställa in sitt pass med kort varsel.

Men jag hade tur. Jag sov några timmar och när jag vaknade igen så mådde jag mycket bättre och på morgonen var huvudvärken borta. Puh!

Katthemspasset gick bra. Jag var i karantän denna gång. Där är det mycket städning och hygien och ofta stressade katter så det är speciellt. Men denna gång var de stressade katterna mer tillbakadragna. Förra gången jag var i karantän fick jag mig en liten rädd klo på fingret när jag kom för nära med sopborsten.  Det fanns också två sociala gosnosar som jag fick kela med en stund i lördags. <3

Därefter har jag städat, varit och handlat, gjort ärenden på stan. Och vips så är det söndag kväll och dags att lägga sig.

Måndag och tisdag denna  vecka blir också lite mindre aktivitet än vanligt här i bloggen. Mycket på jobbet och sena kvällar gör att jag inte kommer hinna uppdatera två gånger per dag troligtvis. Tillbaka i vanlig bloggrytm på onsdag igen.

Hur har din helg varit?

 

 

Bli den första att kommentera! :)

  1. Jag hann med två vändor till second hand-affärer varav den ena hade halva priset på allt, men jag handlade väldigt lite ändå. Sedan köpte jag en (ny) eldriven madrasspump. På lördagskvällen låg jag i sängen och lyssnade på radio tills jag somnade. Söndagen gick åt till lite ordningsplockande, en tvätt och lite mekande med elektronik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
Kategorier