Hej Instagramläsare! Jag hälsar dig hjärtligt välkommen till min hemsida för oss kreativa icke-konstnärer! Här nedan hittar du en samling länkar med mer information om mig och Creative Being. Låt oss hitta vår kreativitet tillsammans. Alla människor är kreativa och behöver få vara det för att må bra. Även vi icke-konstnärer!

Senaste från bloggen

Vad är Creative Being?

Har du någonsin känt att du skulle vilja vara mer kreativ, men det är ingen idé, för du blir aldrig någon konstnär ändå? ”Kan inte ens rita en streckgubbe”. Då har du hamnat helt rätt! Välkommen!

Vem är jag?

Marie heter jag! 49 år. Nyfiken på livet. Kattälskare. Kommunikatör. Jag vill testa och prova allt kreativt. För mig ligger glädjen i den kreativa processen. Den kan alla utöva och gör under för själen!

Kontakta mig

Creative Being hittar du även på Instagram, Facebook och YouTube utöver hemsidan och bloggen. För kontakt kring förfrågningar kan du antingen mejla mig direkt eller fylla i kontaktformuläret

Enkel tangling – introduktion till meditativ konst

Jag som inte kan rita eller måla. Jag trodde att det var en ouppnåelig dröm för mig att kunna skapa något fint och kreativt med mina händer. Meditiativ konst öppnade dörren till min kreativitet. I denna serie får du en kort introduktion i hur du kommer igång!

Creative Being Facebook-grupp

Välkommen till Facebook-gruppen för oss kreativa icke-konstnärer! Här hittar du fler som du och vi tipsar varandra och delar med oss av våra olika sätt att vara kreativa. Här är det bara positivt utan krav på perfektion. Uppmuntran och glädje i vår gemensamma kreativitet! Häng med du också! 🙂