Skulle baka världens enklaste kladdkaka. Men jag blir aldrig någon bagare och detta blir aldrig någon bakblogg. Eller så kanske det skulle kunna bli en bakblogg för någon som aldrig lyckas i köket – så kan alla fantastiska bagare och matlagare därute ha lite kul åt mina stapplande försök. Eller vad säger ni?
Jag tror att kakan skulle varit inne längre i ugnen – men trots att den ser lite konstig ut och inte blev så krispig på ovansidan så var den ändå god.
Bli den första att kommentera! :)
Ack nej, att baka är kemi på hög nivå. Där gäller att vara väldigt exakt på mängder, temperaturer, tidsåtgång för att vispa, jäsa (i förekommande fall), grädda osv. Inte alls som att laga mat där man kan improvisera lite efter behag. Jag har också försökt olika bakverk i flera år med varierande resultat, där det absolut svåraste för mig är att få jästbaserade degar att jäsa. Kanske jag skulle kontrollera temperaturen på degvätskan med en febertermometer nästa gång.
Kemi är jag nästan lika dålig på som matte så det förklarar ju en hel del haha.